Chilien i den gale hals


Gør det pludselig ondt i tænderne, når man tygger, eller er der opstået en mindre tandskade, så har man akut brug for tandlægevagten, som findes på følgende hjemmeside tandlægevagt. Tandlægevagten Aalborg har åbent, når man har brug for det, så tøv ikke med at ringe og få en akut tid.
Er smerterne ikke opstået akut, men har man brug for en almindelig tandrens eller andre former for tandbehandling, er man naturligvis også meget velkommen til at kontakte tandlægevagten Aalborg.

Tandlægerne ved Broen

Tandlægerne ved Broen ligger i naturskønne omgivelser. Der er gratis og stor parkeringsplads samt gode busforbindelser. Indvendig er tandlægeklinikken også i tip top stand. Venteværelset er indrettet som et loungeområde. Tandlægestolene er med tempurmadrasser, så man ligger som på en lammesky. Det skal nemlig være en rar oplevelse at komme i klinikken. Vi garanterer for en god pleje udført med den højeste grad af faglighed og selvfølgelig 100 procent smertefri.

Studierabat


Er man studerende er penge selvfølgelig ikke det, man har flest af. Derfor har Tandlægerne ved Broen arbejdet målrettet for at være med til at sikre, at overgangen fra det kommunale tandplejetilbud til egenbetaling bliver så skånsom som mulig, sådan at man bibeholder sunde og stærke tænder resten af livet. Studierabatten udgør derfor 15 procent til at få lavet eventuelle huller i tænderne.

Onlinebooking

Tandlægerne ved Broen har onlinebooking. Det betyder, at man kan sidde hjemme i sofaen og bestille den tid, der passer bedst. En tid til at få udført for eksempel genoprettende og kosmetiske behandlinger, så man selvsikkert kan gå verdenen smilende i møde igen.
Tandlægerne og tandplejerne er eksperter og udfører specifikke behandlinger. Inden en eventuel behandling bliver udført, er man selv med på råd, så man ved, hvad der skal ske.

Akut brug for tandlæge