Jeg har altid været utrolig interesseret i at fiske. At fiske har været min hobby siden jeg var en lille knægt. Jeg kom altid med min far og onkel med ud i jollen for at fange små bundgarnsmakreller. Jeg tror det er der, min interesse for fiskeri startede. Til daglig arbejder jeg som styrmand på et stort containerskib, der transportere store container over de store have. Nogle gange ombord er vi ofte ude på dækket for at fiske, når vejret er til det. Derfor har jeg altid mit fiskeudstyr med, når jeg er på job. Mine kollegaer går også meget op i at fiske, og de har også altid deres fiskeudstyr med ud ombord. Så står vi der og nyder friheden, og taler om alt fra fiskegrej til kvinder. Sidste gang vi var ude ombord havde jeg købt noget nyt fiskeudstyr, som jeg havde glædet mig til at vise mine kollegaer.

Overraskende godt

Det fiskegrej jeg havde købt var forholdsvis billigt, og så var det fiskegrej til den hardcore fisker. Som jeg vil betegne mig selv som. Mine kollegaer var utroligt imponeret, og det var jeg også i den grad selv. Det var utroligt hvor meget de nye fiskeliner jeg havde købt kunne bære, for det var nogle store fisk der bed på min krog. Derudover kunne disse fiskeliner godt nok også komme dybt ned under vandet. Mine kammerater spurgte mig om, hvor jeg havde købt dette udemærket fiskegrej henne, og jeg sagde, at det var fra en hjemmeside på internettet, hvor man kunne få alverdens til lystfiskeri. Det er ikke sidste gang jeg bestiller noget derinde fra. Da prisen var lav og kvaliteten i top.

Alverdens grej til lystfiskeri