Jeg har været fast ryger næsten hele mit liv. Jeg har mange gang, det vil sige utallige gange prøvet at tage mig sammen og stoppe med at tyge, men jeg har gang på gang liges stille gået i gang igen. Det har været rigtigt irriterende at jeg ikke har kunnet stoppe. Nogle af mine venner rådede mig til at anvende en el smøg. En el smøg er en e cigaret, hvor der kommer damp ud af enden i stedet for røg. På den måde indhaler man damp i stedet for røg,og mennesker omkring en undgår passiv rygning, hvilket jeg synes er rigtigt dejligt, sådan folk ikke hele tiden skal kommenter på at jeg ryger. Denne el smøg har hjulpet mig rigtigt meget, og jeg føler, at det er vejen frem for mig. På den måde med denne e cigaret får jeg stadig min nikotin, og det er jeg utrolig glad for. Jeg købte denne e cigaret på internettet til næsten ingen penge.

Forskellige smagsvarianter

Til denne e cigaret er der flere forskellige smagsvarianter til. Du kan vælge næsten lige den du ønsker, og det gjorde jeg, da jeg i sin tid købte den på internettet. Jeg købte en væske med chokoladesmag, som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg kan godt lide denne søde og cremet smag i stedet for den traditionelle kedelig smag. Derudover har jeg købte jeg en e væske, som smager af kaffe. Det har faktisk gjort at jeg har skåret ned på kaffen, og har drukket meget mindre den sidste tid. Det er rigtigt dejligt. Jeg kan mærke på min krop, at den har bedre af denne elektroniske cigaret end de gamle farlige smøger.

Bedre og sundere alternativ