Bryd det minimalistiske look med smukke tæpper

Når det gælder hjemmets indretning er der ingen spilleregler. Det er op til den enkelte, hvordan man ønsker sit hjem skal se ud. Boligindretningen er en afspejling af den personlige stil, som man har. Ændrer man selv sin stil med tiden, ja så følger boligindretningen ofte med. Følger man lige nu modeverdenens nyeste trends, er det farverige gulvtæpper, man skal lægge sin investering i.

Tæpper gør dit hjem personligt

Der er ikke noget så individuelt som en boligindretning. Er man vild med det individuelle look og søger væk fra katalogstuerne og de rene minimalistiske linjer, så kan gulvtæppet faktisk være med til at bryde de linjer. Smukke farverige gulvtæpper har udover deres design også en ret funktionel virkning i rummet. De bryder nemlig med støj på grund af tæppets overflade og har derfor en støjdæmpende effekt og tager rumklang. Derudover holder de fødderne varme. Gulvtæpper kan bruges til at inddele rum i zoner og skabe naturlige afgrænsninger mellem forskellige miljøer. Eksempelvis en zone til sofagruppen og en zone med spisebordet, hvor tæppet er vævet i en anden glattere struktur. Fordelen ved at bruge tæppet som det farverige og mønstrede input betyder, at man nemt kan udskifte det når man ikke længere bryder sig om mønstret eller farven. Det er lidt nemmere at udskifte et gulvtæppe, fremfor at skulle male en væg om eller købe et nyt møbel. Leder man efter et stort udvalg af tæpper, kan man finde her.

Et lille stykke af Orienten

Den kan pryde et smukt trægulv, eller bruges som brugskunst på væggen. Tæppet hedder Kelim og er et lille stykke af Orientalsk vævekunst. Kelimtæpper er yderst anvendelige og skaber en rød tråd mellem det morderne minimalisitiske og vintage-stilens sirlige mønstre og farver. Kelimtæpper har en helt særlig charme over sig og bærer nærmest på en spændende historie om nomader og deres telte med orientalske tæpper. kelimtæpper i sig selv er et smukt indretningselement og passer overraskende til de fleste hjem. Man kan kombinere hvide sorte møbler på perfekt vis med dette lille stykke af Orienten og gøre tæppet til rummet centrale fokus.

Man kan finde de smukkeste kelimtæpper hos Taeppebutikken.dk, som har Kelimtæpper på udsalg

Bryd det minimalistiske look med smukke tæpper