Jeg har stået i tøjbutik i omtrent et år nu, og vi har endelig fået snapback caps i butikken. Jeg er så overlykkelig, da det er noget af mit yndlings hovedbeklædning. Jeg synes, at stilen er så overdrevet fed. I og med at jeg arbejder i butikken, kan jeg købe de her caps billige, hvilket er en kæmpe optur. Disse caps har været mine yndlings i rigtig lang tid. Hvis der er noget jeg kan lide, så er det billige caps og det må man sige de er for mig. Jeg får en lækker rabat, når jeg køber dem igennem butikken. Jeg har allerede udset mig flere stykker, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at købe. Jeg frygter lidt for næste lønningsperiode, for jeg tænker lidt jeg kommer til at bruge det meste på de her lækre caps. Men jeg ved, at det bliver det bedste køb i år så jeg kommer ikke til at fortryde det.

Jeg har endelig fået løn, og jeg har advaret min chef om at jeg gerne vil have fingre i de billige caps. Efter min første vagt, valgte jeg lige at gå på jagt i butikken, for at finde de fedeste og bedste snapback caps. Min mor og far har allerede brokket sig over, at jeg bruger alt for mange penge på kasketter. Jeg har forklaret dem, at fordi jeg køber dem igennem butikken så er det ekstra billige caps. Nu mangler jeg bare, at vise alle mine nye kasketter til alle vennerne. Jeg ved i hvert fald, at størstedelen af min vennekreds vil blive vildt jaloux. Det gør bare det hele så meget bedre, at mine venner står tilbage grønne af misundelse. Jeg har dog lige et par vagter, som skal overstås og så kan jeg vise mine venner dem.

Caps er det nye!