Min kæreste og jeg har i år valgt at vi vil give hinanden et designerhjem i julegave. Vi går meget op i design, og har allerede en del møbler, som vi med tiden har samlet sammen. Men nu synes vi det er på tide at se på nogle designer borde, både til stuen og tv stuen. Vi var inde på denne hjemmeside Smart-Rooms.dk (kildehenvisning) på designermøbler og se på deres udvalg. Vi syntes at de havde et meget bredt sortiment, men en masse forskellige slags møbler. Det som de alle havde til fælles var at det hele var design. Vi fandt nogle designer borde, som vi med det samme forelskede os i. Disse designer borde var også til en fornuftigpris, så udover at købe dette, kunne vi også have råd til at købe en del boligtilbehør til de andre rum. Vi fik set på en masse forskelligt boligtilbehør. Det var helt utroligt så meget forskelligt boligtilbehør, der var inde på denne hjemmeside.

Fødsesldagsgave ide

Det forholder sig således, at min kæreste har fødselsdag i december måned, så jeg skal have købt en fødselsdagsgave til hende. Jeg fandt et design skrivebord inde på samme hjemmeside, og jeg tænkte hun ville blive rigtigt begejstret for at få det, og hun har slet ikke regnet med jeg ville give hende sådan et design skrivebord. Jeg bestilte det, og jeg har allerede fået det leveret. Nu står det nede i kælderen fint pakket ind, og jeg glæder mig til at overrakke hende den på hendes fødselsdag. Hun fortjener i den grad at få ,hvad hun ønsker sig. Jeg ved selvfølgelig ikke om hun ønsker sig det, men jeg har opdaget hun har været inde ar se på dette bord før.

Design i julegave