Min kæreste har givet mig en barselsgave. Det er jo som sådan rigtig sødt, og jeg var også super glad og spændt, da jeg åbnede den op. Men uden at lyde hysterisk, synes jeg, at det var en lidt sjov gave. Jeg fik nemlig en gravid fotografering. Noget jeg måske har det lidt underligt med. Til en gravid fotografering, skal man jo være nøgen og sådan. Men min kæreste synes, at det kunne være en rigtig fin ide, at forevige billeder af min gravide krop. Og derfor gik jeg altså med til, at vi skulle have lavet en omgang gravid fotografering. Men jeg må sige, at alle mine bange anelser blev gjort til skamme. Fotografen var nemlig super professionel, og gjorde det til en super god dag. Og jeg synes oven i købet, at billederne blev super flotte.

Flotte billeder

Da vi var ved fotografen fik vi også lavet noget portræt fotografering. Min kæreste har længe godt kunne tænke sig, at få lavet noget portræt fotografering af os begge to sammen. Og når vi nu alligevel var der, kunne vi lige så godt få det gjort. Og det synes jeg faktisk, var en rigtig god ide. For det var som om, at det ligesom afsluttede den del af vores liv, hvor vi bare har været ham og mig. Nu starter en ny del, hvor der også er en baby med. Og derfor skal vi selvfølgelig også have lavet noget baby fotografering, når hun kommer ud. Men baby fotografering har jeg nu hele tiden været på, da jeg synes det er super dejligt, at have nogle flotte billeder, man kan tage frem og kigge på, når børnene er blevet større. Vil du bruge samme fotograf som jeg, kan du finde ham på (kildehenvisning).

En anderledes gave