Stort og småt

Uanset om man er en privat person eller en offentlig virksomhed, er der mange arbejdsopgaver, som man kan ansætte en anlægsgartner til at lave. Anlægsgartner jobbet består ikke kun i at passe haver, fjerne ukrudt og plante træer i parken. Et anlægsgartnerfirma kan også sørge for træfældning, offentlige udsmykninger, belægninger og vedligeholdelse. Har man selv en tegning over det, man gerne vil have lavet, kan man sagtens vise den frem og få en snak omkring hvad der kan lade sig gøre. Har man kun nogle idéer og flyvske tanker, er det altid muligt at få en arkitekt til at give et forslag – ofte kan anlægsgartneren anbefale en. På www.kejser3.dk kan man få et overblik over de opgaver, en anlægsgartner kan være behjælpelig med.

Pasning af have og grønne områder

Havepleje udføres oftest af en anlægsgartner. De har viden og erfaring og ved, hvor meget vedligeholdning der er brug for i de enkelte situationer. Havepleje kan være rart at have en Anlægsgartner til at lave, hvis man ikke selv er i stand eller har tid til at gøre det. I Danmark er det populært at have en have – særligt hvis den er flot og blomstrende. Havepleje behøver nødvendigvis ikke tage lang tid, men det kan spare meget energi og bekymring i hverdagen, hvis man ved, at dén del er der styr på.

Træfældning og skovarbejde

I ny og næ er der brug for at finpudse skoven. Efter en storm kan skoven ligne et stort rod, og en anlægsgartner kan hurtigt hjælpe med at få styr på situationen igen. Topkapning kan være nødvendigt, hvis træerne er blevet ødelagte, er blevet for store eller simpelthen bare står i vejen. Topkapning er hurtigt og effektiv, hvis man har det rette udstyr og det rette mandskab. Det er et stort stykke arbejde at organisere arbejdet og få flyttet træresterne. findes via dette link.

En anlægsgartner kan klare mange ting