En beskrivelse af dansk designede smykker

Der er mange anerkendte danske smykke designere, som laver modesmykker til fordelagtige priser, også er de oftest af god kvalitet, da der er designet i Danmark. Det er noget unikt at gå med modesmykker fra kendte designere, da det giver en eller anden form for anerkendelse frem for, at gå med kopi vare fra Kina, da man nemt kan se det når det omhandler smykker, da der tit er brugt nogle meget dyre nogle materialer.

Det med dansk smykkekunst er ikke noget nyt , da danskerne har lavet modesmykker i over 100 år, og de er blevet eksporteret hele verden rundt både til Rusland og USA, der er ingen “grænse” når man snakker om dansk smykkekunst, da stort set alle smykker blive solgt overalt i verdebm der er ikke den der “grænse”, som der fx er med spurt i Sverige, med grænse menes der høje afgifter.

Der er nogle, som mener at krukker og potter også er dansk smykkekunst, da vi også kan finde ud af at lave det, men at det også er dekorativt som smykker, hvilket er den primære opgave for smykker, nemlig at pynte. Det er faktisk hele meningen med smykker, det gælde om at give sit “outfit” en speciel finish, som man ikke kan få med at tage noget andet tøj på.

Der er nogle ting man skal huske når man skal købe smykker: Man skal overveje hvilke slags smykker man gerne vil have, om det skal være øreringe eller halskæde. Så skal man finde ud af om det skal være store eller små smykker, også når det er på plads så skal man også finde ud af hvad de skal være lavet af, om de fx skal være lavet af træ eller sølv. Så skal man huske at man nemt kan spotte kopi smykker, så derfor er det en god ide, at købe de originale, da det giver designeren nogle flere penge, til at designe flere smykker, også får man også den der anerkendelse.

En guide til dansk smykkekunst