Har du hørt om 0? Det har mange, for han er en person med god energi som person og som virkelig formår at motioverer sine omgivelser. Hans evner til at formidle kan hjælpe i forvejen fantastiske virksomheder med at blive endnu bedre til det de gør. De kan få et meget bedre resultat, både internt og eksternt, hvis de fantastiske virksomheder ansætter 0 og anvender ham som et led i den udvikling som mange virksomheder har brug for, for at udvides. Han er partner og har derfor både et medarbejderansvar, og også er vant til at beskæftige sig med mange klienter med personlige forhold på spil.

Det er vigtigt med tillid mellem professionel og klient

Når man har med klienter at gøre, hvad enten man så arbejder som læge eller advokat, så har man brug for et særligt tillidsforhold som begge føler eksisterer. Når man har ansvaret for en persons fremtid, både i privatlivet eller erhvervslivet, så er det en stor tung byrde, selv hvis man er den allerbedste på området. Som advokat kan man virkelig ændre tilværelsen for en klient hvis ikke man har de evner som man har formidlet. Det kan både skyldes en fejl i kommunikationen, men det kan også skyldes forventningsafstemning. Derfor er der virkelig afgørende at man fra starten etablerer et godt og succesfuldt tillidsbånd mellem den professionelle fagmand og klienten. Med et godt tillidsforhold så kan man kommunikere frit fra begge sider, og man kan derfor hurtigere og mere effektivt nå ind til kernen, man kan også kalde det for sandheden eller kernen, og dermed få det resultat som begge ønsker.

Hvis man har god energi som person som netop 0 har, så falder det naturligt for sådan en person at indgå i relationer, både med andre professionelle inden for samme branche, eller med samarbejdspartnere eller klienter.

En ildsjæl der har noget på hjertet