Man kan lave burger på traditionel amerikansk metode med bagekartofler der steger i sølvpapir inde i kullene, eller i kan lave en meget stor lækker steg eller hele kyllinger på spyd der drejer rundt og bliver langsom og lækkert tilberedt. Der er jo masser af måder at få masser af lækker mad ud af en moderne og teknologisk smart kugle grill, gasgrill eller cobb grill.
Man skal bare overhovedet ikke være bange for at afprøve nye produkter, heller ikke nye fødevarer. Mange bruger tit de samme ingredienser når de laver mad, men der er ingen grund til kun at lave en god barbeque marinade til bøfferne. Hvorfor ikke bare lave en god frisk pesto som man kan smøre på bøfferne så de bliver lækre og sommer agtige. Man kan også sagtens vende de små nye danske kartofler i en skefuld smør og en kæmpe håndfuld hakket frisk persille. Så får de også smag af den sandeste sunde kartoffel, som jo overhovedet ikke kan sammenlignes med vinterens kedelige kartofler. Udfordringer i køkkenet, selvom der her er tale om et udekøkken, det er altså bare så for fedt, og man bliver glad af mad.

Ny smart gril og udekøkken


Du kender det helt sikkert godt. Man vil jo bare gerne imponere sine gæster med et helt særligt måltid. Så prøv at få fat i en Cobb grill. En Cobb grill er jo en gasgrill og en kugle grill i en og samme ny cobb grill. Det er jo virkelig en smart måde som designet har kombineret de klassiske kugle grill og gasgrill. En moderne god cobb grill kan bringe rigtig mange sjove og velsmagende stunder med sig. Det handler jo bare om at komme af med sin gamle gasgrill eller sin kugle grill og få investeret i en ny cobb grill. Med en ny grill på terrassen er du klar til at inviterer hele den store pukkelryggede familie og alle de meget gode gamle venner på besøg til en stor ordentlig gang gode hjemmelavede og hjemmegrillede bøffer.

En lille guide om gasgrill, kugle grill og cobb grills madlavning