Min far elsker at grille hele året rundt. Om sommeren griller han dog mest. Om sommeren er det primært kyllingespyd, pølser, bøffer og koteletter som ligger på grillen. Min far griller også om vinteren. Her står han ude i carporten og griller and, flæskesteg og hvad han ellers kan finde på at putte på grillen.

På jagt efter den perfekte grill

I foråret var jeg med min far ude for at kigge på grill. Min far har længe ønsket sig en ny grill. Han har de sidste år brugt en kulgrill, men har længe ønsket sig en kugle grill eller en gasgrill. Vi tog ud i en butik hvor de solgte mange forskellige grill. se her Min far gik med det samme hen og fandt en stor gasgrill, som han mente ville være helt ideel. Jeg vidste dog, at grillen var alt for stor til at kunne stå i carporten, så vi kiggede videre, for at se om vi kunne finde noget der pladsmæssigt bedre. Jeg fandt en kulgrill, som jeg mente var helt ideel til såvel terrasse som carport. Designet var flot, og udover det, så den ud til at være rigtig god. Min far ville gerne prøve noget andet end en kulgrill. Vi endte med at stå foran en flot gasgrill, som vi begge syntes godt om. En ekspedient kom hen og spurgte om han kunne hjælpe os. Min far forklarede ham situationen. Ekspedienten viste os en kugle grill. Grillen kunne fint bruges hele året rundt og så var den rigtig god til steg. Ekspedienten ville give os rabat his vi købte grillen og han ville sågar give os noget grilludstyr med i købet. Min far og jeg kunne ikke stå for tilbuddet, så vi købte grillen.

Grill hele året rundt