Her den anden dag var jeg inde på nettet, fordi jeg skulle kigge på nogle nye senge til mine børn. Men da jeg sad og kiggede inde på side, kunne jeg pludselig se, at man kunne vælge mellem juniorsenge og børnesenge. Og så blev jeg da lige pludselig i tvivl om, hvad forskellen på de to er. Det er i hvert fald ikke noget, jeg sådan lige har tænkt over før. Skulle jeg tage efter min umiddelbart indskydelse, ville jeg sige, at juniorsenge er til lidt ældre børn end børnesenge. Og da mine drenge er 9 år gamle, må det vel være lidt mere juniorsenge, jeg skulle kigge efter. Men for lige at være helt sikker, gik jeg ind og googlede forskellen på børnesenge og senge til juniore. Og fandt ud af, ganske som jeg selv havde tænkt mig frem til, at det var i forhold til størrelse og alder på barnet.

Fik ny ide

Men mens jeg så sad og kiggede på de forskellige senge, fik jeg en anden smart ide. Jeg skulle nemlig have senge til begge mine drenge. Og egentlig havde jeg jo tænkt, at jeg skulle have to senge, en til hver. Men så så jeg lige pludselig kategorien, der hed køjesenge. Og så var det at det, at lyset lige pludselig gik op for mig. Jeg kunne da kigge på køjesenge til dem i stedet for. For så kunne jeg virkelig spare rigtig meget plads inde på deres værelse. De sover nemlig stadigvæk på samme værelse. Så det kunne jo være den optimale måde at spare plads på. Men de havde godt nok mange fine senge derinde. Blandt andet nogen, som var lavet som en bil. De er helt eminente og så flotte.

Har lært noget