Når man skal ud og rejse, så er det vigtigt at have styr på en masse ‘kedelige’ ting. Såsom vigtige dokumenter samt rejseforsikringer. Det er essentielt, at man har en rejseforsikring, fordi man ved aldrig, hvad der kan ske.

Det kan være svært at vælge den rette rejseforsikring, når der er så mange forsikringsselskaber, man kan vælge imellem. Man vil helst gerne vælge det rette forsikringsselskab med det samme og undgå at spilde en masse penge.
Det rette forsikringsselskab afhænger i høj grad af, hvad man søger. Derfor skal man gøre op med sig selv, hvad er ens behov, hvilken dækning ønsker man, og hvilken forsikring har man egentlig råd til.

SafeAway – En forsikring med på rejsen

SafeAway er kendt for at skabe en god og overskuelig forsikring til deres kunder. SafeAway er specialiseret i at sælge rejseforsikringer direkte over internettet.
Det gode ved SafeAway er for det første at man får en god, nem og overskuelig forsikring. Men også at selskabet har et samarbejde med Falck Global Assistance, hvilket betyder at der er døgnbemandet alarmcentral, som man kan ringe til, så snart man for brug for SafeAway dækningen – uanset om du har fået noget stjålet eller er blevet syg.

Ungdomsforsikring

Som ung kan man få en ungdomsforsikring, som er en lidt billigere forsikring end de andre (fordi man er ung). Man kan vælge imellem en enkeltrejse ungdomsforsikring eller årsrejse ungdomsforsikring. Man er betegnet som ung, når man er under 35 år. Så der er en del penge at spare. Du kan læse om hvad de forskellige ungdomsforsikringer kan dække dig ind med her: http://safeaway.dk/rejseforsikringer/ungdom/

Afbestillingsforsikring

I tilfælde af at du må aflyse din rejse, er det god ide at tegne en afbestillingsforsikring. Det giver en økonomisk sikkerhed, og der er en del penge at spare. For man ved aldrig, hvornår sygdommen rammer eller om der sker andre særlige forhold, som forhindrer dig i at rejse.

Køb lige her, og vær altid forsikret.

Husk rejseforsikringen når du skal rejse