Lever i nuet

Når vi gør kæledyr til medlemmer af vores familie, bliver vi centrummet i deres eksistens. Det er lige meget, om vi vågner i dårligt humør, eller om vi kommer hjem fra en forfærdelig dag, hvor alt, hvad vi prøvede, slog fejl. For vores dyr er vi altid de samme, lige meget hvad der sker. Vores fejl betyder intet, vores øjeblikke med sjuskeri, vores fysiske udseende og de ting, der skete i vores fortid. Vores kæledyr lever kun i nuet og ved kun, hvordan de skal vise os, at vi fortjener at blive elsket uanset hvad.

Nogle gange indser vi ikke, midt i vores daglige bekymringer med vores ansvar og steder at tage hen, hvordan vores kæledyr tager sig af os, hvordan de kigger på os? og dette er noget, vi burde lægge mærke til. De lever hvert øjeblik fuldt ud. I går eksisterer ikke, og i morgen har ingen betydning. Vores kæledyr er blot ivrige efter at bruge tid sammen med os, og de håber på at være de bedste, gladeste og mest rolige væsener, de kan være.

De kræver intet. De dømmer os aldrig. De har den diskrete evne til at bringe det bedste frem i os. Når vi kommer hjem og føler os triste, ved vores kæledyr, disse særlige dele af familien, hvordan de skal fjerne vores spændinger med det samme.
De vil altid have et kram, en omfavnelse, et kærligt blik. De lader dem selv elske fuldt ud og håber blot på, at vi vil gøre det samme. De er loyale væsener, der gør vores hverdagsliv til et eventyr med sjove historier og godhjertede øjeblikke. De vil altid have en speciel plads i vores hjerter.

Kæledyret bringer det bedste frem i os