Der er mange ting, man skal have styr på som dagplejer, og man skal have plads til det hele i sit eget hjem. De ting, man anskaffer sig til brug i børnepasningen skal overholde de sikkerhedsstandarder, der kræves fra kommunal side – og så må de jo gerne gøre dagligdagen lettere for den enkelte dagplejer.

På Dagplejenet.dk kan man se det brede udvalg af udstyr til dig som dagplejer. Hvad enten du skal have en sansegynge, en tvillingvogn, en støvsuger, dukker, et legetøjskomfur, en moon buggy eller noget helt andet, så kan du finde det her. Det er virksomheden Babytrold, der står bag dagplejenet. Den har eksisteret siden 1994 og leverer barnevogne og udstyr til Danmark, Norge, Sverige samt Grønland, Færøerne og Tyskland.

Når man ser efter forskellige typer vogne til dit dagplejehjem, så er der mange faktorer, man skal tage hensyn til. Det må selvfølgelig gerne se godt ud, men endnu vigtigere er, at det er et godt arbejdsredskab i hverdagen. Det skal være ergonomisk korrekt, så man undgår skader og slid på lang sigt. På Dagplejenet vil man finde et udvalg, der er af høj kvalitet og kan holde til de strabadser, der helt sikkert vil være i en dagpleje.

Sikkerhed fremfor alt

Når man som forældre afleverer sit barn i en dagplejers varetægt er sikkerhed i dagplejen noget af det man tænker på. Vil barnet være trygt hele vejen igennem. Det er derfor, at Dagplejenet kun leverer testet udstyr og vogne der er testede. Fx er TRILLE-vogne testede af ForbrugerLaboratoriet, som også har bidraget med viden til optimeringen af vognenes egenskaber.

Udover selve vognene er der ligeledes et bredt udvalg af tilbehør til dem. Der er for eksempel kopholdere, net og tasker som gør det let at have de nødvendige ting lige ved hånden, når man har brug for dem på tur.

Klik dig ind på hjemmesiden og se, hvad Dagplejenet kan tilbyde.

Kvalitetsvogne til dagplejere