Det er blevet meget populært at male på sten med tusch og det er altså med god grund. For det kan virke nærmest meditativt, både som barn såvel som voksen, at give sig hen til sin fantasi og lade sine kunsteriske evner afspejle med farverige aftegninger på de geologiske fragmenter, også kaldet sten.

At male på sten med tusch er en rigtig god aktivitet, som kan gøres af både børn og voksne og således også noget, man kan samles om at lave som en familieaktivitet. Taget i betragtning af, at Corona-krisen langt fra er overstået, og vi, i hvertfald resten af året, igen må se os begrænset socialt, så kan det være en rigtig hyggelig ting, at man kan samles i stuen om at tegne på sten.

Når man skal være kreativ med sten og farve, så er det en rigtig god idé at anvende specifikke tusser til sten. En tusch til sten er en speciel type tusch, ligesom porcelæns tusser, der netop passer til maling af porcelæn. Det der kendetegner både tusser til sten og tusser til porcelæn er, at farverne er holdbare, når de påføres materialet. Derudover kan de specifikt anvendes til sten og porcelæn, hvor man, hvis man tager en almindelig tusch, nok ikke får ret meget ud af at tegne med den på en sten eller porcelæn, da det næppe vil være synligt, eller i hvertfald så hurtigt gå af igen.

Skal man have tusser til sten, kan disse købes hos blandt andet webshoppen www.militar.nu. Hos Militar.nu finder man de flotte tuscher, som rent faktisk er vandfaste akryl tuscher, og disse kan netop anvendes til at male på sten og porcelæn men også på
træ, keramik, stof, glas, papir, karton, metal og pap samt mange andre overflader. Når tuschen er tom, kan de genopfyldes med egen maling, således man ikke skal ud og købe ny igen og igen.
r sjove træ-stykker, så kan I dekorere dem med vandfaste akryl tuscher. Fordyb dig i unikke mønstre og budskaber, og skab sjov og nærværende aktivitet for hele familien. Kan genopfyldes med egen maling når man har brugt al farven. Hos Militar.nu kan man købe en pakke tuscher, som har følgende farver med: guld, sort, sølv, orange, hvid, sort, pink, rød, tyrkis, blå og grøn. Der er således rig mulighed for at tegne og male alskens mønstre og motiver.

Mal på sten