Jeg er lige gået i gang med at starte min egen virksomhed op. Det er en lang og hård process, som jeg har brugt rigtig meget energi på. Men nu ser det ud til, at der er lys for enden af tunnellen. Derfor er jeg også gået i gang med at kigge efter et kontor i århus. Jeg kan nemlig ikke længere klare det hjemmefra, som jeg har kunne hidtil. Derfor skal jeg altså have et kontor i århus. Det er nemlig her, alle mine primære handler går ud fra, og derfor er det også mest praktisk, at det er her mit kontor ligger. I arbejdet med at finde et kontor i århus, overvejede jeg faktisk flere alternativer. Jeg kunne nemlig ikke finde ud af, om det ville være bedst med mit eget kontor for sig selv, eller om et kontorfællesskab i århus ville passe bedre til mig og min virksomhed.

Valgte ud fra temperament

Men efter at have overvejet fordelene og ulemperne ved et kontorfællesskab i århus kontra mit egent kontor, fandt jeg frem til, at mit eget kontor nok passer bedst til min temperament. Ikke fordi at jeg er sur eller noget, men i stressede perioder, kan jeg godt lide, at lukke døren og koncentrere mig, om mine opgaver. Og det følte jeg ikke, at jeg kunne gøre, hvis jeg var i et kontorfællesskab i århus. Men nu har jeg fundet det perfekte kontor, og jeg glæder mig bare til, at få mine ting rykket derind, så jeg kan komme på plads. Det bliver spændende og super lækkert. Det gik egentlig rimelig nemt med at finde det, da jeg benyttede mig af denne hjemmeside (kildehenvisning her). Perfekt til mig.

Min nye virksomhed