I sidste weekend var jeg sammen med min onkel og tante. Min tante har fået nyt arbejde og i den forbindelse har hun været på en masse forskellige kurser. Vi snakkede lidt om de forskellige værktøjer hun havde fået og om hvordan hendes IT virkelig var blevet forbedret.

Overraskende gode værktøjer

Min tante var ikke startet på sit nye job endnu i sidste weekend da jeg var hos dem. Hun har været på to IT kurser, hvor hun har lært en masse basis-IT, men også en del avanceret IT. Før hun kom til de to IT kurser kunne hun det mest basale indenfor IT. Hun kunne finde ud af: at sende en mail, at surfe på nettet og finde madlavningsopskrifter og at skrive en job ansøgning eller anden tekst i et tekstbehandlingsprogram. Ud over det, kunne hun ikke så meget andet. Men efter kurset føler hun sig udrustet til at tage, hvilken som helst opgave på sit nye arbejde. Min tante har også været på et online marketing kursus. Her blev hun bl.a. undervist i salg, branding og økonomi. Min tante vidste ikke meget om marketing før hun tog kurset. Efter at have været af sted på kurserne og have læst en del bøger om marketing føler hun sig udrustet til også at tage en opgave indenfor dette fag. Min tante ville vise mig, hvor hun havde fundet de gode kurser, men blev forvirret da webuniversity har fået nyt look Hun taler meget godt om de kurser hun har været på og råder nu sin søn til at tage et online marketing kursus, da hun mener at den viden man opnår, på sådan et kursus, virkelig vil kunne hjælpe mange i deres arbejde.

Min tante har været på kursus