Der var engang hvor det var populært at købe en spritny mobiltelefon til en krone. DEt var naturligvis kun muligt fordi teleselskaberne var i gang med at opbygge deres kundebasser og derfor gav kæmpestore tilskud til mobilerne for at få os til at vælge netop deres mobilselskab. Men sådan er det slet ikke længere. For det første så er vi jo allesammen hooked i dag og behøver derfor ingen tilskyndelser til at anskaffe os nye mobiler hele tiden. Og dels så er telefonerne blevet meget mere avancerede og enormt meget dyrere og derfor er der ingen der giver tilskud længere da det alligevel ikke rigtig batter noget. Samtidig så er reglerne også blevet skærpet på området, hvilket betyder at mobil operatørerne ikke må binde kunderne til sig i så lang en periode, og derfor har de meget kortere tid til at tjene deres tilskud hjem igen.

Men alt dette har jo så betydet at hvor en mobil engang var et “køb, brug og smid væk” produkt til en krone, så er der i dag ofte tale om en maskine til 6.000 kroner og dermed er det jo noget man passer bedre på og som man får repareret hvis den går i stykker. Det er ikke svært at finde reservedele til mobiltelefon, eller andet mobil tilbehør, men det kan være svært at vurdere kvaliteten af det man finder rundt omkring på nettet. Man siger jo ofte at pris og kvalitet hænger sammen, men så enkelt er det desværre ikke altid.

Hvis man skal bruge enten reservedele til mobiltelefon eller andet mobil tilbehør, er det altid en god ide at undersøge markedet grundigt og inden man så trykker på “køb” knappen, kan det være fornuftigt at man finder anmeldelser af den pågældende butik. Der er for eksempel et sted som Trustpilot, hvor der er omtale af alle de virksomheder der har et dansk cvr nummer, og her er folk flittige til at skrive om både gode og ikke mindst dårlige oplevelser de har haft. Man skal selvfølgelig være kritisk i forhold til det man læser, men det er en god strømpil der indikerer om man får de rigtige og gode reservedele til mobiltelefon

Mobiler er dyrt grej