Jeg har været fast ryger i snart ti år, og er efterhånden begyndt at blive træt af alt den modstand jeg møder på min vej. Enten er det på arbejdet, at man skal gå helt ned af trapperne på tredje sal og stå udenfor i øsende regnvejr og ryge, da vi ikke har et rygerum. Eller så er det i hjemmet, jeg ikke må have lov til at ryge, fordi min familie synes at det lugter grimt, og at de hvertfald ikke vil udsættes for passiv rygning. Derfor har jeg været inde på internettet og søge på den her el smøg. Da jeg har hørt rigtigt meget godt om sådan en el smøg. En el smøg er en cigaret, som kører på el. Der kommer ikke røg ud fra enden, når man ryger, men damp i stedet. På den måde udsætter man ikke andre for passiv rygning, og denne damp er også lugtefri. Det er kun rygeren som kan smage røgen.

Drop de gamle kedelige cigaretter

Der var mange forskellige slags e cigaretter, men jeg valgte en e cigaret, som var den billigste de havde på internettet. Faktisk var priserne på en e cigaret ganske lave, i forhold til mine fordomme. Jeg havde troet at jeg skulle af med flere summer penge på sådan en e cigaret, men det var ikke sådan det hang sammen. Jeg fik også bestilt nogle smage, jeg købte en e væske med colasmag og en e væske med kaffesmag. Jeg glæder mig til at anvende denne smarte cigaret, og til at se om det virker for mig. Jeg holder hovedet oppe og tænker positivt omkring det, jeg ved jo sådan en smøg, den er god for helbredet. Så mon ikke det hele nok skal gå, når først jeg har vendet mig til den.

Nikotindamp skader ikke