Stål eller alu?

Søger du billige fælge, så bør du tjekke GP24. Hos GP24 finder du Danmarks største og bedste udvalg i nye, fede alufælge til alle bilmærker, og altid et godt tilbud. GP24 har alt fra kvalitets alufælge i højeste kvalitet til de prisbillige ? alle i en kvalitet de kan stå inde for. Når du køber alufælge får du altid 12 måneders overfladegaranti. Enkelte mærker er der også op til 60 måneders overfladegaranti. Du finder frem til den helt rigtige størrelse til din bil ved at bruge søgefunktionen på hjemmesiden. Når du bruger deres online søgefunktion på vores webshop, så får du også pasgaranti på de alufælge, de sælger. Det er din garanti på at alufælgene passer til din bil.

dæk og fælge

Hos GP 24 finder du ligeledes et stort udvalg af stålfælge med og uden dæk.I webshoppen er der et stort udvalg af stålfælge m/uden dæk til salg.
Det er let at købe de helt rigtige nye stålfælge til din bil gennem GP24 og selvfølgelig også til en god pris. Søg stålfælge frem via din nummerplade eller vælg dit bilmærke og -/model samt årgang, og så guides du resten af vejen.

Ønsker du at købe fælge med dæk så skal du blot finde den rigtige stålfælg til din bil og herefter klikke på den lyseblå knap “Priser med dæk”. Dernæst vil du få vist alle dækmærker, som passer til lige netop den valgte stålfælg og din bil.
Lettere kan det ikke blive at købe en nye dæk og fælge.

GP24 TILBYDER DIG DANMARKS HIDTIL MEST LIV-AGTIGE FÆLGKONFIGURATOR

Med GP24’s fælgkonfigurator kan du se hvordan den enkelte fælgmodel ser ud på netop din bil. Du kan se fælge på flere end 1000 forskellige bilmodeller. Der er dog stadig en række (oftest) ældre bilmodeller, hvor du må “nøjes” med standard konfiguratoren. Konfiguratoren vil altid give dig et godt billede af, hvordan fælgen ser ud på bilen. Konfiguratoren er ikke længere kun begrænset til alufælge, men er nu også tilgængelig når du søger stålfælge. Her kan du bla. også se hvordan deres udbud i hjulkapsler til stålfælge tager sig ud på din bilmodel.

Når du søger en specifik bilmodel frem, via deres søgemodul, vil du på søgeresultatet se en markering af konfiguratoren ud for hver enkelt fælgmodel. Klik på den “lille” bil, så kommer den op på din skærm i stort format. Her kan du så vurdere om fælgen er noget for dig. Eller om du skal prøve med en anden. God fornøjelse.

Nye “sutter” til bilen