Pas godt på bilen

Bilen er et vigtigt transportmiddel for rigtigt mange mennesker. Dog er er der forskel på bilejernes opfattese af bilen som værdi. For nogle er bilen kun et transportmiddel, der kan bringe en fra punkt A til punkt B. For andre fremstår bilen med yderligere værdier som blandt andet kan være prestige, hobby eller tryghed. Der vil derfor være stor forskel på, hvor meget omsorg den enkelte bilejer lægger i bilen. Nogle vedligeholder den kun nødtørftigt, mens andre forkæler den med gear af enhver art. For tryghedsmennesker vil det være vigtigt at have de rette dæk på til årstiden. Det vil sige, at det er vigtigt med sommerdæk, når frostgraderne er væk samt vinterdæk, så snart vi nærmer os frosne veje. Der findes også løsningen med helårsdæk, som kan gå i de år, hvor der ikke er meget kolde vintre. En af de virksomheder, der hjælper bilejerne er GP24, der sælger dæk og fælge til personvogne. 

Dæk og fælge til personvogne

På GP24’s hjemmeside kan man selv finde prisen på de forskellige dæk og fælge, man er interesseret i. Der ligger en kalkulator, hvor man selv indtaster bilmærke og årgang. Herefter præsenterer hjemmesiden, hvilke fælge og dæk GP24 kan tilbyde. Læg mærke til, at prisen er per styk og husk så at bestille fire styk, medmindre bilen allerede er godt udstyret. GP24 byder på mange lækre og billige fælge.

Hjælp til montering

Er man ikke til selv at montere dæk og/eller fælge, så så hjælper et af de mange GP24 værksteder gerne. Er man selv kompetent i montering, så kan man afhente varerne på et af de mange afhentningsteder, som der findes på hjemmesiden, eller alternativt til ens arbejde. Er man i tvivl om noget vedrørende bestillingen, så tilbyder GP24 rådgivning via et Callback. GP24 sælger også diverse tilbehør. F.eks. er de leveringsdygtige i hjulkapsler til stålfælge, TPMS ventiler, hjulbolte, møtrikker, låsesæt og pyntehætter. I det hele taget er GP24 meget klar i spyttet med, hvad de sælger. Og det de sælger, det sælger de godt!

Nye “sutter” til bilen