Jeg er lige blevet ansat i en vuggestue og i den forbindelse har jeg været ude for at kigge på billige tasker, som jeg kan bruge til at have med p?? arbejde. Den jeg skal have skal være rummelig og praktisk. Jeg har både kigget på nettet og i forskellige butikker. I mandags var jeg inde i byen for at se hvad de havde af udvalg. Jeg fandt en flot reisenthel taske som jeg tænkte var ideel til arbejde, men butikken var ret dyr, så jeg besluttede mig for, at kigge på nettet igen, for at se om de havde den samme taske derinde. Da jeg kom hjem kiggede jeg igen på nettet. Jeg havde navnet på den taske som jeg havde set i butikken. Udvalget af billige tasker var stort på den hjemmeside som jeg fandt. Jeg fandt den reisenthel, som jeg havde set i butikken Tasken var rigtig nok billigere på nettet of jeg skyndte mig derfor at bestille den. Jeg vidste at min mor også længe har kigget efter billige tasker og bestilte derfor også en til hende. Jeg har bestemt mig for, at jeg vil give hende tasken i julegave. I netbutikken havde de ikke kun tasker de havde også en masse flotte lys og lysestager. Jeg købte nogle udendørs lysestager. onsdags kom der en pakke med både tasker og med lysestage. Jeg har sat lysestagen udenfor og den er simpelthen så flot.

Første dag på arbejde

Da jeg havde første dag på torsdags hang der flag på snor i døren i vuggestuen. Min chef bød mig velkommen i døren og kommenterede med det samme min nye flotte reisenthel taske. Da jeg kom ind i vuggestuen hang der flere flag på snor. Jeg fik en rigtig god velkomst og er blevet rigtig glad for mit nye arbejde og min nye taske.

På udkig efter en god taske