SMS’er er noget vi næsten allesammen ved hvad er, men gør vi egentlig det? Hvad er en 2 Vejs sms og hvor mange SMS Tjenester er der lige at vælge i mellem? Jeg har også hørt om SMS Gateway? Jeg spørger faktisk fordi jeg ikke rigtig selv ved det og det synes jeg er for dårligt. Jeg synes tit at de google-svar jeg får er utrolig forvirrende fordi det enten er besvaret med fagsprog eller af folk der ikke helt forstår det eller tror de gør. Jeg kan forestille mig at SMS Gateway kunne have et eller andet at gøre med den vej SMS’en bliver sendt til en telefon, men jeg ved det ikke. SMS Tjenester troede jeg at jeg vidste indtil jeg tænkte over det i skrivende stund. Hvis man har tjeneste er det så ikke bare når man har signal? Så giver det jo ikke mening at kalde det SMS Tjenester. Er der så også noget der hedder opkaldstjenester? Det tror jeg da ikke, men det ved jeg heller ikke. Tilbage til SMS Gateway synes jeg. Hvis der er nogle der ved det må i gerne dele en grundig med nem forklaring.

Jeg er træt af ikke rigtigt at vide noget om de ting der faktisk fylder rigtig meget i dag. Jeg bruger min telefon stort set hele tiden, min computer bruger jeg overalt med internet og hvis der ikke er internet laver jeg bare min telefon om til et hot-spot. Så for mig virker det dumt at jeg ikke kan svare på sådanne spørgsmål, hvilket jeg tror er det samme for det meste af min generation.
Vi har fysik og biologi i skolen, selvom det ikke rigtig interessere os, men det kan jeg godt forstå fordi det er naturvidenskab, men sløjd og billedkunst? Teknologi fylder utrolig meget nu til dags, men der er faktisk ikke rigtig mulighed for at vide noget om det udover det man finder ud af efterhånden eller hvis man rent faktisk tager en uddannelse inden for faget. Måske skulle vi hellere have et fag der hed “teknologi”.

SMS viden