Specialister i Citroën og Peugeot

Hos aunetto.dk finder du specialister i bilmærkerne Citroën og Peugeot. Der tilbydes både peugeot og citroen service samt muligheder for at få solgt sin bil gennem aunetto.dk.
aunetto.dk har over 20 års erfaring med bilmærkerne Citroën og Peugeot og det er derfor et værksted som ved alt om disse bilmærker. Dette betyder at man hos aunetto.dk altid vil få en super god service og sikkerhed for at tingene er i orden når man aflevere sin Citroën eller Peugeot til reparation hos dem. Hos Aunetto.dk har du også mulighed for at få sendt tilbud på reparation af netop din bil.

Bestil serviceeftersyn online

Man kan på deres hjemmeside bestil serviceeftersyn online og læse en masse omkring de forskellige værksteder samt se billeder af de salgsbiler som aunetto.dk har til salg.

Hos aunetto.dk kan man bestil serviceeftersyn online og det er noget som er helt nyt for branchen. Dette betyder at man som kunde hos aunetto.dk kan få sin Peugeot og Citroën service booket online og dette gør det nemmere som kunde.
Aunetto.dk har dog valgt at tage det et skridt videre ved at indfører en kalender på deres hjemmeside som gør kunderne i stand til at se hvornår de skal bestil serviceeftersyn online.

Værksted i både Herning og Kolding og en trin for trin guide

Aunetto.dk har både værksteder i Herning og Kolding. Dette gør det nemt at finde et værksted som ligger tæt på hvor man bor, og det er igen med til at gøre tingene lidt nemmere. Alt skal gerne gå lidt hurtigere i dag og helst gerne uden problemer, og dette er Aunetto.dk klar over. Derfor går de også meget op i, at kunden får en god oplevelse når de handler med Aunetto.dk. Derfor laver Aunetto.dk løbende analyser af kundetilfredsheden og de har også en guide som viser trin for trin, hvad man skal gøre for at booke en tid online.

Specialister i Citroën og Peugeot