Nu kan du møde hele verden

Ikke alle tænker på, hvad der helt nøjagtigt gør, at man kan sidde trygt ved sin skærm og bruge de forskellige programmer. Når man joker med børnene, kan man måske finde på at fortælle, at der sidder en masse aber inde i skærmen og arbejder for en. Virkeligheden ser, ikke overraskende, noget anderledes ud. Går vi ind bag det ydre, er det første, der møder os hardware, altså det vi kan se med øjet.
Hardwaren var det, der var størst fokus på for årtier siden, da det i sig selv var et stort vidunder. Som årene er gået, er der kommet mere og mere fokus på softwaren, og der er sket en utrolig udvikling. Ingen ville for halvtreds år siden have troet på, at vi kunne sidde hjemmefra og kommunikere med hele kloden, mens vi ser hinandens ansigter på en skærm.

IT-hosting

I kølvandet på IT-teknologien er der opstået en helt ny branche, der understøtter denne nye globale teknologi. Ud over hardware og software virksomheder, så har hostingvirksomheder også indtaget en niche. En af disse virksomheder er Hostingkompagniet A/S https://hostingkompagniet.dk/, der blandt andet arbejder med it-outsourcing og it services. Virksomheden ligger fysisk i Herlev, men servicerer hele Danmark.

Outsourcing er det nye sorte

Hostingvirksomheder tjener penge på, at virksomheder outsourcer deres it-opgaver i mere eller mindre grad. HostingKompagniet varetager opgaver, der kun handler om at varetage andre virksomheders behov for serverplads, vedligehold og opdatering. Hvis virksomhederne vælger selv at stå for servere og software, så kan HostingKompagniet hjælpe med det fysiske vedligehold. HostingKompaniet tilbyder også virksomhederne det, de kalder ’Den komplette arbejdsplads’. Den komplette arbejdsplads gør, at medarbejderne i virksomhederne kan tilgå deres desktop på både PC, IPad og mobiltelefoner. Det giver fleksible medarbejdere, der ikke længere er afhængige af at komme ind på den fysiske arbejdsplads for at kunne arbejde. HostingKompagniet har stor fokus på IT-sikkerhed, og samarbejder blandt andet med Heimdal Security og Zitcom A/S. HostingKompagniet arbejder cloud-baseret, blandt andet med Uniconta, som er Erik Damgaards nye, lynhurtige økonomisystem.

Synlighed er altafgørende, hvis du vil have succes.