Jeg har i nogle år gerne lige ville tabe de sidste fire kilo, for at få den krop, som jeg altid har drømt om. Men det er bare så super svært. For lige meget hvor meget jeg træner, kan jeg ikke svede de sidste kilo af. Derfor har jeg snakket med en ekspert inden for sundhed og ernæring. Og hun mente helt sikkert, at det havde noget med min kost at gøre. Jeg synes nu generelt, at jeg spiser sund mad. Men det kan selvfølgelig altid blive bedre. Jeg har bare sådan en eller anden forestilling om, at skal man leve kun på sund mad, så går det hen og bliver en lille smule kedelig. Men hende eksperten jeg snakkede med, tilbød at lave en program til mig, som jeg kunne følge. Og hvis jeg spiste det, som hun ordinerede, var hun sikker på, at jeg nok skulle tabe de sidste fire kilo, som jeg så gerne vil af med.

Slet ikke kedeligt

Og det skulle vise sig, slet ikke at være så kedeligt at leve af sund mad. Jeg troede nemlig, at det var sådan noget med, at så måtte man ikke få brød. Og jeg elsker bare brød. Men i det program, som jeg har fået, skal jeg spise noget der hedder low carb brød. Low carb brød er brød uden særlig mange kulhydrater. Og derfor kan man godt spise det, selvom man er på kur Ud over det, skal jeg spise nogle vildt lækre protein snack hver gang jeg har trænet. De er virkelig lækre, og jeg glæder mig næsten til, at jeg er færdig med at træne, så jeg kan spise min protein snack. Sammen med mit low carb brød fra lchf, er det faktisk slet ike så slemt at være på kur.

Tab de ekstra kilo