Når sommeren, som den er, kommer til Danmark, er det altså rart at tage til stranden og få en kølig dukkert. Jeg elsker at bade, men på mine voksne år, er jeg dog blevet noget mere bevidst om, at der hvor jeg bader, skal der ikke så gerne være sten, overhovedet ikke tang, og så må det gerne være klart vand, således man kan se bunden. Sådan er det heldigvis også på de fleste danske strande. Bevares, man kan næppe se sig helt fri for sten og tang, hvilket er fint, så længe man kommer til en sandbund uden, at man skal alt for langt ud.

Jeg holder meget af at bade, når det er vamt nok til det. Nogen vinterbader bliver jeg nok aldrig, men jeg var da ude og soppe i april, da det var knap så varmt. Her kunne jeg sagtens fornemme det kick, det gav, da det var det kolde vand omsluttede mine fødder, og jeg skal være ærlig at sige, at jeg blev tiltrukket af at skulle tage en dukkert. Dog havde jeg ikke badetøj med.

Tag på stranden i Danmark