Jeg har det med at få gode ideer, når jeg er i situationer, hvor jeg ikke lige kan komme til at gøre noget ved dem. Oftest er det fordi, jeg er ved at ordne noget, og når jeg gør det, så opstår der tit problemer eller udfordringer, som man skal tænke kreativt for at løse. Det er gerne i sådanne situationer, at der også popper en masse andre ting op, som potentielt kan udvikle sig til at blive en god ide.

Skrive det ned hvis du kan komme til det

Hvis jeg kan komme til det, så vil jeg meget gerne skrive de ting ned, som jeg kommer i tanke om. For så kan jeg altid vende tilbage til dem på et senere tidspunkt. Hvorfor det så heller ikke er så vigtigt, at kunne komme til at gøre noget ved dem med det samme. Men hvis jeg ikke får det skrevet ned, så kan jeg også være sikker på, at jeg har glemt det allerede kort tid efter. Bedre husker min hjerne nemlig desværre ikke.

Til alle de gode ideer