Jeg har nu været ansat i denne samme virksomhed og virksomhedsafdeling i godt tre år, men i sidste uge fortalt min afdelingschef, at de nu gerne vil rykke mig hen til markedføringsdelen, da de mente at jeg var meget kreativ og efterhånden kendte virksomheden mål og ideer rigtigt godt, derfor mente de, at jeg ville passer meget bedre henne i denne afdelingen. Udover denne flyttelse medførte der også en ekstra bonus, og nogle kurser jeg skulle på. De havde fortalt mig, at for at være i denne afdeling skal man have gennemgået nogle specielle kurser, som omhandlede dette specielle fagområde. De ville lige vende tilbage til mig senere, da de skulle opdateres over hvilke kurser, der var de bedste på nuværende tidspunkt, og hvor de kunne få et kursus til den mest fordelagtige pris.

Nu med flere kompetencer

Senere på dagen vendte de tilbage til mig og gav mig den meddelse, at jeg skulle på et af de her IT kurser, for at forbedre mine evner inden for computer teknologi, det syntes jeg var en rigtig godt ide, at sende mig på sådan et af de her IT kurser, da jeg selv mener mine evner på dette område godt kunne forbedres en smule. Derudover fortalte de mig, at jeg også i starten af næste uge skulle starte på et online marketing kursus. Dette online marketing kursus skulle alle de andre i samme afdeling også starte på, det var for at at sikre vi alle lå på samme niveau. Her er stedet, linkedin kursus kan du lære her. Det er dette vi alle snart skal på. Jeg er glad for min nye stilling og at jeg skal udvide mine evner.

Vigtig med udvikling og optimering